4. huhtikuuta 2013


Nyt sain vihdoikin toimivan läppärin käsiini että pääsen kirjoittelemaan tännekin. Meinasin ottaa Tampereelle mukaan omani, mutta saatuani tavaravuoren pakattua kasseihin älysin että läppärilaukun roudaaminen kaiken muun lisäksi tuntuu ylitsepääsemätömältä. Siispä puhelimen avuin elelin kolme päivää hienosti (..hermot tosin meni pariinkin otteeseen).

Kohta lähden liitelemään vaatesovituksiin sekä myöhmmin illalla on kenraalitreenit huomisesta muotinäytöksestä. Huomenna päivä alkaa klo: 9.30 ja loppuu siinä 04.00 paikkeilla. Päivä- ja yövuorossa siis molemmissa ollaan. Sweet, happiness, coffee. 

Ihan aluksi on pakko hehkuttaa Hotelli Tammer:n aamupalaa.. Tai itseasiassa brunssia. Palvelu oli ensiluokkaista, ja kukapa hullu ei tuosta ympäristöstä syttyisi. Oli kyllä upea paikka. Ja ikkunasta katsoessa ei se koskikaan auringonpaisteessa huonolta näyttänyt. 

Nyt taas olen mukavasti kotosalla, ilma aamuista chai lattea. Yyh. Löysin myös pitkästä aikaa jotai uutta itselleni. Bongasin henkkamaukan  alennuksesta Maison Martin Margiela for H&M:n  upean takin.  Takista saatte tarkempaa kuvaa myöhemmin, mutta voi että miten ihana ja napakka se on. Olen ylpeä.

Voisin taas alkaa rustaamaa vaikka mistä mutta säästän iltaan. Nyt on pian lähdettävä. Kiitos, anteeksi.


Meow.
Ei kommentteja: