21. maaliskuuta 2013


Eilen oli superhyperkiireinen päivä. Aamupäivä meni tietokoneella päivystäessä,seuraavana kauppaa, mummon luona vierailua, vänäjäntuntia, salia.. Illalla lähdin ystäväni kanssa sosialisoitumaan ja pitämään hauskaa. Ja vihdoinkin nauttimaan lasin viiniä, Misiones de Rengo silver (en ole Tallinnan reissuni jälkeen nauttinut pisaraakaan alkoholia, sillä luulin ruokamyrkytyksen olleen ensin kammottava krapula).

Muutenkaan en ole viimeisen kuluneen vuoden aikana juonut hirveästi alkoholia -ja hyvä niin! Tallinnassa asuessani viinalla tuli läträttyä aivan liikaa, ja sen kyllä huomasi. Henkisesti, ja ennenkaikkea ulkoisesti. 

Oli loistava ilta. Ja ei, siihen ei vaadita alkoholia että on hauskaa. Kun olen ollut ulkona selvinpäin, olen huomannut, että muut suhtautuvat "vesilinjaani"  varautuneesti ja skeptisesti. Muut jaksavat tehdä asiasta numeron vaikka se on mitätön asia itselleni, eikä haittaa menoani yhtään -päinvastoin. Miksi ihmiset kuvittelevat että en voi olla hauskaa ja ratkiriemukasta seuraa vaikka en ole kolmen promillen humalassa? Tuntemattomat päivittelevät että mitä teen baarissa selvinpäin, ja pahin kommentti minkä kuulin eilen: "Mitä te tytöt haette täältä jos kerran olette selvinpäin?" -Anteeksi herra (kysymyksen esittäjä siis noin viisissäkymmenissä oleva), en todellakaan ole tullut hakemaan mitään, kunhan tulin julkiselle paikalle sosialisoitumaan ja viettämään iltaa. Sitähän ihmiet tekevät?
 
Ainiin. Otanpas takaisin. Olemme Suomessa. On normaalia tulla yökerhoon vasta sen jälkeen kun olet kaatanut laatikollisen keskiolutta tai lonkeroa kurkusta alas. On normaalia hillua baarissa tuoppi kädessä, karjua, kompuroida, kosketella sopimattomasti vastakkaisen sukupuolen edustajia ja lopulta sammua pöydälle. On täysin normaalia ottaa skabaa siitä kuka pystyy juomaan eniten ja ylpeillään seuraavana päivänä kaamealla krapulalla, ja eritoten sillä saaliilla, mikä jostain kumman syystä päätyi mukaan narikkajonosta.
No onhan se cool... ja ennenkaikkea normaalia!
 
 
 
 
Jos olet tyytyväinen itseesi ja pidät itsestäsi, tuskin tarvitset sitä laatikollista lonkeroa tutustuaksesi uusiin ihmisiin ja pitääksesi hauskaa omien kaveriesi ja muiden kanssa.
 
 
 Miu.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Tuo kommentti oli kyllä kerrassaan hämmentävä... :D Olen myös välillä pohdiskellut, miksi joillekin tuntuu olevan niin isoa asia, että joku toinen on selvänä baarissa, eikä edes näytä mutrusuuta. Oikeastaan vähän surullista, että ajattelee alkoholin olevan aina tarpeellista. :/

Ida kirjoitti...

Exactly. Johtuukohan piikittely ja vaivannäkö juojapuolen itsetunnosta kun huomaa että joku voi pitää hauskaa ilmankin.. tai olla itsevarma.