27. maaliskuuta 2013Koitan tässä pohtia menisikö nukkumaan lainkaan ennenkuin lähden kuskaamaan porukoita linkkariasemalle Budabestin -matkaa varten (kumpa voisinkin lähteä mukaan). Unirytmi on viikonlopun työ-öiden jäljiltä muutenkin hukassa, ja iltakuntoiluiden energia virtaa mussa vieläkin. Edes venyttely ei näytä purevan. Aamulla onkin ihana lähteä silmät painuksissa opettamaan, ja sen jälkeen omalle venäjäntunnille, ja sen jälkeen salille. Kahviakahvia taas x100.

En ole koskaan halunnut lukeutua niihin ihmisiin jotka tarvitsevat pannullisen kahvia herätäkseen aamulla. Enkä aiokaan, sillä pannukahvia en ala juomaan. Se on liian helppoa -juoda kahvia kotona (eikä sen makukaan ole mitenkään erityisen hyvä). Päiväsaikaan latte kylläkin maistuu kun tunnen itseni väsyneeksi, ja illalla saavuttuani yön yli kestävään työvuoroon menen tekemään ensitöikseni itselleni laten... Ja se on pelottavan hyvää.

Olen vihreän teen vankkumaton kannattaja, ja voin melkein taata, että olen pysynyt terveempänä sen ansiosta. Pari kuppia päivässä, aamulla aamupalan yhteydesssä ja illalla ennen nukkumaanmenoa. Uskon melkein kaikkeen mikä tulee Aasiasta. Ihmiset ovat niin terveitä, positiivisia ja pitkäikäisiä. Pakkohan sille jokin selitys on olla, ainakin se vihreä tee!.. ja kookosöljy..ja kiinalainen horoskooppi. Itse olen käärme (niin hyvässä kuin pahassakin) ja käärmeen vuosi on alkanut. Odotettavissa on siis kaikkea ihan mieletöntä ja mullistavaa. Ainakin toivottavasti. Tilasin itselleni käärmerannekorun maksimoimaan vuoden onnet. Olen kai vähän hurahtanut sittenkin. Kaikkeen kannattaa uskoa mikä tekee sinut onnellisemmaksi. Käärmekoru ainakin!
"Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections"


Shhmiau.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Sounds great!! :) Vihreä tee ja kookosöljy, namskismuiskisterveyskiss!

Anonyymi kirjoitti...

Kerro lisää kookosöljystä, taidat käyttää sitä enemmän ulkoisesti kuin sisäisesti vai molempiin?