22. maaliskuuta 2013


Superhyvää aamupäivää ja mua jännittää!

Tänään nähdään koetanssimielessä edustaja ja mun jalat on vielä tähänkin aikaan aivan juntturassa. Ajattelin eilen salille mennessäni että teen todellatodella kevyen treenin että olen h-hetkenä vetrein mahdollinen. Se jäi nähtävästi idean tasolle. Miksi, oi miksi en malttanut. Muutenkin selkä on reistaillut piktin syksyä. Urheilija ei tervettä päivää nää, clishé.

Ei kai tässä auta muu kuin lämmitellä ja venytellä huolellisesti vielä kerran. 
 Eilen näin ystävää paikallisessa kuppilassa  treenien jälkeen. No en kai ollut tajunnut että Ässillä on peli ja kaikki kokoontuvat katsomaan sitä kyseiseen paikkaan. No, höpöttelimme niitänäitä samalla kun kendofanit huutavat taustalla. Paikalle oli onneksi eksynyt muitakin naispuolisia henkilöitä. Naisia jotka kantoivat kädessään kalja- ja lonkerostobeja. Ne eivät vain sovi naisen käteen. Ei ei ei. 


Yöksi töihin! Lisää naisia oluttuoppien kanssa. Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille. 
Rakastakaa itseänne <3

 
Miuskis.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Aloin lukemaan sun blogia ja pakko sanoa että käsittelet todella mielenkiintoisia aiheita, joista monikaan ei uskalla puhua!

Mietin tässä vaan kun sä oot ilmeisesti tollanen urheilija ja käyt kuvauksissa yms. niin olisi tosi kiva kuulla sun ruokavaliosta! Ite oon koittanut kovasti hakee terveellistä ruokavalioo, mutta jotenkin ei tunnu onnistuvan, olis kiva saada kuulla sulta esim jotain vinkkejä :)) Myös olis tosi kiva kuulla tarkemmin miten treenailet ja pidät hyvää kuntoa yllä.

Ihan jos saan esittää pari tällästä postaustoivetta ;)

Jatka samaan malliin!

Ida kirjoitti...

Kiitos kommentista! Aiheet eivät todellakaan ole helpoimmasta päästä, mutta kuitenkin niin lähellä sydäntä:) Voin laittaa tuleviin postauksiin ruoka- ja treenipäiväkirjaa. Toivottavasti niistä voi olla jotain apua!