15. maaliskuuta 2013

Naiseus part 2





Toissaviikonloppuna kursseilla ollessani kuulin ehkä yhden mieleenpainuvimmista lausahduksista ikinä: 

" You'll never get a second chance to make the first impression ". 

Tästä syntyi uusi mantrani. 

Ihmiset eivät ymmärrä vaatteiden ja ulkomuodon merkitystä. Ei ole sama, käveletkö kadulla likaisissa kollareissa ja crocseissa, vaiko siistin ja huolitellun näköisenä. Kumpaan ihmiseen sinä haluaisit todennäköisemmin tutustua tai kumpaan luottaisit? Elämä on jatkuvaa vuorovaikutusta muiden kanssa. Ikinä et tiedä keneen törmäät tai missä tulet tapaamaan mahdollisesti tulevaisuuteesi liittyen tärkeitä ihmisiä. Voit tavata joka lauantai ruokakaupassa tulevaan pomoosi tai nähdä matkalla keilahalliin tulevan tärkeimmän asiakkaasi.

Toinen asia. Seksikkyys. Mitä se on? Henkilökohtaisesti minulle se tarkoittaa vihjailevuutta ja mystisyyttä. elämään lähdettäessä ihmiset yleensä yrittävät tuoda parhaat puolensa esiin ja näyttää vähän seksikkäämmiltä kuin päivänvalossa. Silloin on tarkoitus tutustua uusiin ihmisiin ja hakea elämyksiä. Naisilla menee hienonhieno raja seksikkyyden ja halvan välillä, ja se raja on kohtalokasta rikkoa. En tiedä mistä buumi on saanut alkunsa, mutta kaiken paljastaminen on mielestäni mautonta. Ja naiset, edes miehet eivät pidä sitä viehättävänä. Kaikki ei saa olla tarjolla, silloin ei jää mitään mielikuvituksen varaan. Ei lahjojakaan turhaan paketoida. Riippuu tietysti mitä olet hakemassa mutta voin taata että mahdollinen unelma-aviomiehesi / ihastuksesi ei katso sinuun toista kertaa jos oksennat baarin lattialle tissit paljaina ja pikkuhousut vilkkuen. Sinua tuskin otetaan sen jälkeen vakavasti.

Joissakin onnekkaissa yksilöissä on sisäistä seksikkyyttä joka huokuu ulospäin. Olette varmaan joskus tavanneet kyseisiä lucky bastardeja. Kyseessä on itsevarmuus. Itsevarmuus jonka ihminen saa kun on tyytyväinen itseensä, sinut itsensä kanssa. Minä ainakin olen tyytyväisempi itseeni kun pukeudun hyvin ja tunnen oloni jumalaiseksi. Myös naiset jotka ovat itsevarmoja ja tyytyväisiä itseensä, eivät lankea kateellisuuteen tai muiden ihmisen paheksumiseen. Silloin on helpompi nähdä ihmiset positiivisesti. Et nää enää upean blondin omiasi suurempia rintoja vaan näetkin hänen superihanan  huulipunansa ja kehut sitä. Kaikille hyvä mieli.

Usein kuulee sanottavan " ei mua kiinnosta mitä muut musta aattelee, kaverit ja perhe tietää kuka oikeasti olen". Hyvä että tietää. Tuolla ei kuitenkaan pitälle tässä maailmassa pötkitä, sillä suurimmalle osalle meistä perhe ja kaverit ei tarjoa työpaikkaa, asuntoa, myönnä asuntovelkoja, tutustuta tulevalle aviomiehelle tai vie kädestä pitäen uusien tärkeiden kontaktien luo. Nämä asiat meistä suurin osa joutuu tekemään itse, ja kaikki on paljonpaljon helpompaa kun annat itsestäsi ulkomuotosi kautta parhaan mahdollisen kuvan. Et koskaan saa toista mahdollisuutta ensivaikutelmaan. Pukeudu ja käyttäydy kuin olisit aina edustamassa itseäsi, sitä parasta mahdollista. 


Ps. Tulin juuri ripsihuollosta ja oloni on kertakaikkiaan loistava. 
Kiskis.

Ei kommentteja: